Kategória: termekek-uzletek

Menő reklámanyagok a nyomdából

Az utóbbi években visszatértek a orszerű printmarketing anyagok mindannyiunk életébe, ismét látunk céges dossziékat, névjegykártyákat, pedig ezeket már pár éve az újdonságnak számító online marketing eszközök már elfelejtettek velünk. De megint itt vannak és erősebben, mint valaha, például Karcsonykor rengeteg zsinórfüles papírtáska lógott a vásárlók vállán, céges logokkal, termék fotókkal. Csak most már nyilván minden ilyen nyomdai marketing anyag környezetbarát alapanyagokból készül és persze a legmodernebb energiatakarékos nyomdagépeken, legalábbis nálunk, a Regiszter Nyomdában. Hívjon minket bátran, ha Önnek is print marketing anyagokra van szüksége!

A legendás Alpha Industries

Napjaink egyik legizgalmasabb divatmárkája lett az Alpha Industries, az a cég, amelyik 70 éve szinte elsőként vált az amerikai hadsereg beszállítójává. Azóta persze nagy utat járt be a cég, de mégiscsak a kiváló minőségű bomber dzseki, pilóta dzseki tette őket naggyá. Az MA-1 bomber dzseki már több korosztály számára legendás ruhadarab, így bizonyosan már Ön is találkozott vele, illetve könnyen lehet, hogy férfi ismerősei pont egy ilyen pilóta kabátról álmodoznak éppen. Az Alpha Industries termékei összenőttek az amerikai hadsereg alapelveivel, a bátorsággal, a hazaszeretettel, pont ezért viselésük komoly többlet tartalommal bír, mint eddig bármikor.

Rendeljen elsősegély felszerelést online!

Az elsősegély felszerelés megvásárlása kötelező mindazok számára, akik gépjárművel rendelkeznek, illetve akik üzemet vezetnek. Az autós balesetek alkalmával büntethető az a fél, aki amiatt nem tud segítséget nyújtani, mert nem rendelkezett kellőképpen felszerelt elsősegély dobozzal. Az üzemek vezetőinek pedig kötelező biztosítani a dolgozók számára egy kellőképpen felszerelt elsősegély dobozt. A szabályzatok és előírások értelmében az utasok/dolgozók számára a számuktól függő méretben kell biztosítani az elsősegély csomagot. Ezt kiegészítendő árulunk olyan termékeket, készítményeket, melyek nem szerepelnek ugyan a szabvány szerinti elsősegély csomagban, viszont életmentő lehet a meglétük.

DepoStore különleges háztartási gépek

A DepoStore oldalán különleges háztartási gépek és elektronikai eszközök kaphatóak, melyek nem pusztán a minőségükben biztosítják az Ön számára a jól felszerelt, modern otthon érzetét, hanem esztétikailag is egy olyan pluszt adnak szoba belsejének, melytől az ember igazán otthon tudja érezni magát. Honlapunkon és szaküzleteinkben kizárólag olyan gépeket forgalmazunk, melyeknek kiválóságáról magunk is meggyőződtünk, így vásárlóink számára személyes tapasztalatokkal és tanácsokkal is szolgálhatunk. A kínálatunk egy kis, ámde számot tevő részét képezik az Outlet termékek. Ezeket a háztartási gépeket nem tették a bevásárlóközpontok polcaira, mert esztétikai problémák voltak velük. Ezek is kiválóan működő elektronikai eszközök, melyeket magunk is teszteltünk.

Videojátékbolt.hu – PS4, XBOX ONE, PC, Switch, Digitális játék

A Videojátékbolt.hu szórakoztató virtuális világokba kalauzol el. Konzolokat és játékokat találsz honlapunkon PS4-re, XBOX ONE-ra, PC-re, Switch-el, Digitális játékokkal. Honlapunkon mindent részletes leírással láttunk el, így a teljesen kezdők ugyan úgy eligazodnak a különféle eszközök, és játékok közt, mint ahogy a már gyakorlott, céltudatos vásárlóink. Konzoljaink esetében gördülékeny játékélményt garantálunk, melyek csodás képminőségben valósulnak meg a képernyőkön, játékaink esetében pedig felhőtlen szórakozást és izgalmat ígérhetünk. Játékainkhoz is készítettünk részletes leírást, így vásárlás előtt megismerkedhettek a történettel is.

Kingtel – iPhone szerviz

A Kingtel több mint tíz éve foglalkozik mobiltelefonok adás-vételével, illetve szervizelésével. Az iPhonok hazai megjelenésének kezdetétől foglalkozunk Apple készülékekkel is, az utóbbi évek során pedig rengeteg tapasztalatra tettünk szert. Szakmai tapasztalatunk révén bátran kijelenthetjük, hogy nincs olyan probléma, meghibásodás, melyet ne tudnánk orvosolni. Budapesti üzleteinkben sorban állás nélkül szolgáljuk ki azokat a vásárlóinkat, akik Apple készülékek szervizeltetése céljából érkeznek hozzánk. Gyári alkatrészekkel dolgozunk, gyorsan, akár pár perc alatt újjávarázsoljuk az iPhone-ját. Készülékek felvásárlásával is foglalkozunk, melyeket a legmagasabb piaci áron váltunk meg, vagy számítunk be a nálunk vásárolt új készülék árába.

Ypson – Minden egy helyen

Az Ypson internetes pláza, ahol sorban állás, hosszú vásárlási idő, tömeg és bolyongás nélkül végezheti el a nagybevásárlást. Nálunk mindent megtalál egy helyen, kínálatunk pedig folyamatosan növekszik és gyarapszik. A saját és népszerű termékeket egyaránt forgalmazunk. Kínálatunkat nagyobb és kisebb kategóriákba rendezve tekintheti meg. Ez a rendezettségátláthatóságot eredményez ellenben a fizikai bevásárlóközpontokkal, melyekben akár órákig is tarthat, mire megtalálja amit keres. Kategóriáink közt szerepelnek a sport, fitnesz, autó, egészség, élelmiszer, divat, ruházat, gyerek, baba, irodafelszerelés, játék, könyv stb. Vásároljon kényelmesen otthonról!

Samsung táblagépek

Az okostelefonok, táblagépek piacának egyik legjelentősebb képviselőjévé nőtte ki magát a Samsung. Tudásban, kinézetben a Samsung mobiltelefonok és táblagépek már egyáltalán nem maradnak el a favoritnak számító Apple termékektől, miközben kevesebb pénzt kell adnunk értük. A Samsung folyamatosan komoly összegeket költ fejlesztésre, így az újabb készülékek nem csak a kinézetükben, hanem minden alkalommal a tudásukban is sokkal jobbak, mint elődeik. Ha megnézzük az árakat, akkor egy Samsung T285 Galaxy Tab A 7.0 már 46ezer Ft-tól kapható. Szemben a legolcsóbb iPad 100ezer Ft-os árával, ez kevesebb mint a fele annak. A Samsung táblagép otthoni felhasználásra és irodai alkalmazásra egyaránt jó döntés lehet.

A legszebb ékszer a legjobb webshopból

Egyedi ékszerek és különleges ékköveket találtam az Ofelia.hu weboldalon. Jelenleg az egyik legmegbízhatóbb ékszerekkel foglalkozó webáruháznak tartom, mivel a nyaklánc, amit legutóbb rendeltem fél nap alatt érkezett meg. Délután rendeltem magamnak egy ezüst külső borítással bevont gyűrűt és egy különleges cirkónia kővel kirakott nyakláncot és a futár már másnap reggel kopogtatott az ajtómon. A termékkel hihetetlenül meg voltam elégedve és a csomagolása is gyönyörű volt. Prémium és elegáns érzete volt az egész ékszernek, és magamra helyezve is hasonló gondoltatok fogtak el. Végre találtam egy oldalt, ahol visszafogott, vagy akár különlegesebb ékszereket is tudok rendelni magamnak megfelelő minőségben, elfogadható áron. Emlékszem az első https://www.ofelia.hu oldalról rendelt nyakláncomra. Különleges volt és csillogó. Statement nyakláncot rendeltem, ami egy nagyobb típusú hangsúlyos ékszer, mostanában divatos kiegészítő. Az ékszer alapja egy arany nyaklánc volt, aminek a minősége hibátlan volt, és rajta színes kék és zöld kristályok tündököltek. Ennek a vásárlásomnak már több, mint egy éve és az ékszer még most sem veszített a fényéből.

Szamos cipő – ha kiváló gyerekcipőre vágysz

Szamos cipő a magyar gyerekcipő gyártás csúcsa. A minőségben nem csalódhatsz, ha gyermekednek a Csengerben készült Szamos kölyök cipőt vásárolod meg. Alapanyaga rendkívül finom, minőségi bőr, és a kidolgozása is a luxushoz közelít. Hasonlítható a régen nagyon népszerű siesta cipőkhöz. Magyar kezek készítik a Szamos lábbeliket gyermekink számára. Strapabíró, elnyűhetetlen cipők. Leginkább csak kinőni lehet őket. Mérettartománya egészen 40-es méretig terjed. Jó hír ez a nagy lábon élő csemeték szüleinek. Legnépszerűbbek a tépőzáras cipők, mert a gyerekek könnyen boldogulnak vele akár az oviban, akár a suli szünetekben kell gyorsan belebújni. Szamos cipő, és szandál megvásárolható a gyerekcipoabc.hu webáruházban mindig széles kínálatban.