Kategória: sport

Csoportos thai box edzések

Itt az ideje, hogy te is megismerd a thai box nemes művészetét! Budapesten vár a thai box klub, mégpedig egy héten akár négyszer is tudsz edzeni, ha van kedved! A csoportos thai box edzéseket természetesen profi edző tartja, így az mindenben a magyar szabályoknak megfelelő, nem kell sérülésektől tartani. A thai box köztudottan a leghatékonyabb harcművészeti ág, nem véletlen, hogy a világ számos hadseregében a kiképzés része. Nincs benne filozófiai rizsa, csak vegytiszta bunyó, a leghatékonyabb ütések és rúgások rendszere. Mivel nemcsak a kéz és a láb harcol, hanem a térd és a könyök is, ezért a nyolc végtag művészetének is hívják! Gyere és próbáld ki te is!

Thai box oktatás minden kerületben!

Napjainkban a thai box oktatás annnyira népszerű lett, hogy Budapesten már gyakorlatilag minden kerületben oktatják ezt a remek sportot. Akár felnőtt, akár gyerek edzéseken bárki részt vehet, aki szeretné megismerni a leghatékonyabb küzdősportot. A thai box edzés során védőfelszerelésben, sérülésektől mentesen lehet aztán a megfelelő ütéseket és rúgásokat gyakorolni! Ha te is szívesek kipróbálnád, gyere a XVII. kerületbe, a Booster \'Z Thai Box Klub szeretettel vár, hogy elsajátítsd a muaythai művészetének alapjait, majd szép lassan minden ütésed és rúgásod hatékony legyen! A thai box nemcsak remek harcművészet, de a stressz oldó képessége is kimagasló!

Így kell csajosan bringázni

Ha már beszerezted a csajbringád, vagy csak ízlelgeted, milyen lenne Bubi biciklire pattanni, akkor az is biztosan kevereg benned, milyen ruhában is lehet kényelmesen tekerni úgy, hogy abban átöltözés nélkül a munkahelyen is meg tudj jelenni. Leginkább elengedhetetlen jó szoknyát találni erre. (Mert az autós közlekedő társaidnak akkor fogsz mosolyt csalni az arcukra és akkor kapod meg az elsőbbségadást a kanyarban, ha csini is vagy, nem csak sportos…) A hosszú szoknya és a miniszoknya nem jöhet szóba. A legjobb erre a célra az A-vonalú szoknya, vagy a harang szoknya. A másik nagyon fontos viselet pedig a cipő. Amennyiben kényelmes tempóval haladsz, nyugodtan viselj magas sarkú cipőt! Leginkább csak a tűsarkú okozhat nehézséget, de egyébként a legbiztosabb, a telitalpú, platform cipő.

Valóban izgalmas a thai box

Egy hatékony és izgalmas küzdősportot keresel? A thai boxot ismered? Pedig érdemes lenne, mert jelen pillanatban nem nagyon van hatékonyabb harcművészet. A világon sok hadseregben oktatják, mert kizárólag működő technikák szerepelnek a thai box, avagy a muaythai edzésekben, gyakorlatokban. A felesleges filozófiát totálisan mellőzve csak hatékony megoldásokat kapsz, gyere és próbálj ki egy igazi thai box órát, nem bánod meg! A thai box megerősít, oldja a stresszt és önbizalmat is ad. Ne várj tovább, kezdj neki, izgalmas és látványos lesz minden edzésed, akár felnőtt, akár gyermek edzéseket veszel részt. Természetesen van kezdő, haladó és verseny szint is!