Kategória: internet

A legjobb online marketing eszköz

Napjainkban az egyik legszélesebb körben használt és legjobban paraméterezhető online marketing eszköz a Facebook hirdetés beállítása. A közösségi oldalon jelenleg is mintegy hat millió magyar felhasználó olvasgat híreket és bejegyzéseket, így nagyon könnyű őket megcélozni és megtalálni a vállalkozások számára megfelelő célcsoportot. A Facebook tanfolyam szervezését pedig azért vállaltuk el, higy lehetőleg minél több magyar vállalkozónak megmutassuk, hogyan is érdemes a Facebookon hirdetéseket kitenni, kezelni, ellenőrizni és módosítani. Ha Ön még nem hirdet a közösségi oldalon, el kéne kezdeni, mert a konkurencia komoly előnyhöz juthat, ha Ön nem hirdet!

WordPress webshop készítése

Az utóbbi években nagyon népszerűek lettek a különféle webshopok, ami nem is csoda, hiszen nagyion kényelmes a rajtuk való vásárlás. Erre sokat rátett a vírus miatti lezárás, napjainkban csak annak a cégnek van bevétele, amelyiknek van legalább egy webshopja, webáruháza. Az új WordPress webshop készítése is nagyon népszerű lett, mert a tartalom kezelő egyszerűsége és sokoldalúsága a webshopban is megmutatkozik, ezért mind a vevők, mind az eladók imádják. Ha az Ön vállalkozása is fejlődni akar, végig kell gondolni, hogyan és milyen webshopot érdemes indítania. Jó lenne legalább kettő vagy több webshop indítása, mert így egészen biztos a folyamatos bevétel.

Látványos Instagram követők szerzése

Nem biztos, hogy hallottál róla, de napjainkban az Instagram a legmenőbb közösségi oldal Magyarországon. Az Instagram segítségével te is felépítheted saját vevői, vásárlói követőidet, akik a jövöben rendszeresen látják majd a posztjaidat, így bármikor újra vásárolhatnak tőled. A látványos instagram követők szerzése nem egyszerű feladat, de mi pontosan megmutatjuk, hogyan kell. Miket posztolj, milyen címkéket használj, stb. Az Instagram neked is segít, hogy új közösséget építs, bárhol, bármikor, drága hirdetések nélkül. Csak katt a linkre, vedd meg kézikönyvünket és robbantsd fel a legnépszerűbb közösségi oldalt saját tartalmaiddal! Az Instagram algoritmusa érted is tud dolgozni!

A weben is használjon profi eszközöket!

Ha az internet fontos bevételi forrás, akkor ne bízza a forgalmat egy amatőr weboldalra, használjon professzionális tartalom kezelőt! Mi a Joomlát ajánljuk, ezt a többszörösen díjnyertes, nemzetközi fejlesztőcsapat által készített tartalom kezelőt, mert nemcsak gyors és okos, de könnyen tovább fejleszthető. A megfelelően beállított joomla weboldal készítés Önnek is komoly segítség lehet cége felfuttatásában, hiszen akár komoly online kampányokat is vezényelhet egy joomla adminisztrációs felületéről. Ne hagyja, hogy a konkurencia megelőzze, váltson Ön is gyors és profi joomla weboldalra. A Horizon Webstúdió pedig tizenöt éves tapasztalatával segíti Önt!

Látványos honlapkészítés egyedi megoldásokkal

A nyári melegben könnyű elfelejteni, hogy hamarosan itt az ősz, újra megtelik az internet, újra megnő céges weboldalunk forgalma. Kár lenne az őszi pörgést egy rossz minőségű honlappal kezdenie, szóval itt az idő extra akciós csomagjainkat kipróbálni. A príma akciós joomla honlapkészítés ezekben a hetekben már az őszi szezonra készíti az ügyfelek weboldalait, reklámoldalait, online kampány központjait. A honlapkészítés célja természetesen a konverzió, legyen szó akár konkrét vásárlásról, vagy érdeklődésről, mindig az a cél, hogy a látogatók valamilyen tevékenységet fejtsenek ki weboldalunkon. Ha Önnek még nincs intelligens marketing weboldala, itt az idő beszerezni.

Nyári meglepetések a WordPressben

A WordPress tartalom kezelő is egyre inkább kiszolgálja tulajdonosait, egyre okosabb és kezelhetőbb lesz, ráadásul rengeteg különleges szoftver és sablon kapható hozzá. A nagyszerű WordPress weboldal készítés Magyarországon is sok vállalkozás számára teszi lehetővé, hogy webes anyagaikat könnyen és gyorsan szerkeszthessék. Ha Önnek is WordPress weboldala van, pontosan tudja, hogy mik egy jó WordPress weboldal értékei. Ha még nem rendelkezik WordPress weboldallal, akkor itt az ideje bizalmat szavazni a világ legnépszerűbb tartalom kezelőjének. Ne hagyja, hogy a konkurencia ebben is megelőzze, a WordPress segít, hogy lépést tartson a világgal! Váltson még ma!